REAL

Hidrokultúrában termesztett saláta tápanyag-utánpótlási kezelések 2014-2016 között

Vojnich, Viktor and Palkovics, András and Pető, Judit and Hüvely, Attila (2016) Hidrokultúrában termesztett saláta tápanyag-utánpótlási kezelések 2014-2016 között. GRADUS, 3 (2). 315-320.. ISSN 2064-8014

[img]
Preview
Text
2016_2_AGR_004_Vojnich.pdf

Download (665kB) | Preview

Abstract

A salátaféléket rendkívüli változatosságban termesztik, napjainkban idény zöldségből egész évben termesztett áruféleséggé vált. A hidrokultúrás saláta termesztés a modern technológia alkalmazásával már gyakorlatilag 12 hónapon át folyamatosan előállítható. A hidrokultúrás kísérletet a Kecskeméti Főiskola, Kertészeti Főiskolai Kar (PAE-KVK) üvegházában állítottuk be 2014-2016 között. A kezeléseket 4 ismétlésben, randomizált blokk elrendezésben végeztük.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Hidrokultúra, Saláta, Tápanyag-utánpótlás, Üvegház, Termesztés
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés
Depositing User: Zoltán Subecz
Date Deposited: 25 Jun 2020 09:18
Last Modified: 25 Jun 2020 09:18
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/110204

Actions (login required)

Edit Item Edit Item