Tömösközi, Sándor and Németh, Renáta and Roznár, Petra and Bender, Denisse and Jaksics, Edina and Török, Kitti (2018) A sikérfehérjéket nem tartalmazó (gluténmentes) termékek táplálkozási és technológiai minőségének fejlesztése. MAGYAR KÉMIAI FOLYÓIRAT - KÉMIAI KÖZLEMÉNYEK (1997-), 124 (3). pp. 101-107. ISSN 1418-9933
|
Text
MKF_2018_3_101.pdf Download (991kB) | Preview |
Official URL: http://doi.org/10.24100%2FMKF.2018.03.101
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | FELTÖLTŐ: Sallai Ágnes idezettseg@mtak.hu |
Subjects: | Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 16 Nov 2018 08:54 |
Last Modified: | 31 Mar 2023 11:34 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/87137 |
Actions (login required)
Edit Item |