REAL

A sikérfehérjéket nem tartalmazó (gluténmentes) termékek táplálkozási és technológiai minőségének fejlesztése

Tömösközi, Sándor and Németh, Renáta and Roznár, Petra and Bender, Denisse and Jaksics, Edina and Török, Kitti (2018) A sikérfehérjéket nem tartalmazó (gluténmentes) termékek táplálkozási és technológiai minőségének fejlesztése. MAGYAR KÉMIAI FOLYÓIRAT - KÉMIAI KÖZLEMÉNYEK (1997-), 124 (3). pp. 101-107. ISSN 1418-9933

[img]
Preview
Text
MKF_2018_3_101.pdf

Download (991kB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: FELTÖLTŐ: Sallai Ágnes idezettseg@mtak.hu
Subjects: Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 16 Nov 2018 08:54
Last Modified: 31 Mar 2023 11:34
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/87137

Actions (login required)

Edit Item Edit Item