REAL

Items where Author is "Abrankó, László"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Article

Engel, Rita and Szabó, Krisztina and Abrankó, László and Rendes, Kata and Füzy, Anna and Takács, Tünde Mária (2016) Effect of Arbuscular Mycorrhizal Fungi on the Growth and Polyphenol Profile of Marjoram, Lemon Balm, and Marigold. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, 64 (19). pp. 3733-3742. ISSN 0021-8561

Abrankó, László and Nagy, Ádám and Szilvássy, Blanka and Stefanovits-Bányai, Éva and Hegedűs, Attila (2013) Genistein isoflavone glycoconjugates in sour cherry cultivars : Prunus cerasus L. FOOD CHEMISTRY. ISSN 0308-8146

Conference or Workshop Item

Hegedűs, Attila and Papp, Nóra and Abrankó, László and Blázovics, Anna and Fébel, Hedvig and Stefanovitsné Bányai, Éva (2013) GYÜMÖLCSÖK SZEREPE A KORSZERŰ TÁPLÁLKOZÁSBAN. In: Természetes eredetű hatóanyagok a modern orvoslásban, 2013. november 6-7., Budapest, Hungary.

This list was generated on Thu Mar 30 04:47:48 2017 CEST.