REAL

Items where Author is "Ancsin, Zsolt"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 5.

Article

Bócsai, Andrea and Pelyhe, Csilla and Zándoki, Erika and Ancsin, Zsolt and Szabó-Fodor, Judit and Erdélyi, Márta and Mézes, Miklós and Balogh, Krisztián (2016) Short-term effects of T-2 toxin exposure on some lipid peroxide and glutathione redox parameters of broiler chickens. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 100 (3). pp. 520-525. ISSN 0931-2439, ESSN: 1439-0396

Bócsai, Andrea and Ancsin, Zsolt and Fernye, Csaba and Zándoki, Erika and Szabó-Fodor, Judit and Erdélyi, Márta and Mézes, Miklós and Balogh, Krisztián (2015) Dose-dependent short-term effects of T-2 toxin exposure on some lipid peroxidation and antioxidant parameters of laying hens. European Poultry Science, 79. ISSN 1612-9199

Conference or Workshop Item

Bócsai, Andrea and Ancsin, Zsolt and Fernye, Csaba and Zándoki, Erika and Szabó-Fodor, Judit and Mézes, Miklós and Balogh, Krisztián (2015) Különböző nagydózisú koncentrációban T-2 toxinnal szennyezett takarmány etetésének hatása tojótyúkok egyes lipid peroxidációs és antioxidáns paramétereire. In: 57. Georgikon Napok, 2015.10.01-2015.10.02, Keszthely.

Fernye, Csaba and Ancsin, Zsolt and Bócsai, Andrea and Balogh, Krisztián and Mézes, Miklós and Erdélyi, Márta (2015) T-2 toxinnal mesterségesen szennyezett takarmány etetésének fácántyúkokra gyakorolt hatása az első 12 órában. In: 57. Georgikon Napok, 2015.10.01-2015.10.02, Keszthely.

Bócsai, Andrea and Fernye, Csaba and Zándoki, Erika and Ancsin, Zsolt and Erdélyi, Márta and Mézes, Miklós and Balogh, Krisztián (2014) T-2 toxinnal különböző koncentrációban szennyezett takarmány rövidtávú etetésének hatása tojótyúkok glutation redox rendszerére és lipidperoxidációs folyamataira. In: XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei.

This list was generated on Tue Apr 25 22:29:00 2017 CEST.