Items where Author is "Bánáti, Diána"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article Number of items: 4. ArticleRurik, Imre and Péter, Szabolcs and Bánáti, Diána (2024) A táplálkozástudomány aktuális kihívásai. ORVOSI HETILAP, 165 (13). pp. 483-488. ISSN 0030-6002 Raposa, Bence and E., Antal and Macharia, John Macharia and Pintér, Márton and Rozmann, Nóra and Pusztai, Dorina Erzsébet and Sugár, Miklós and Bánáti, Diána (2022) The issue of acidity and alkalinity in our diet - facts, popular beliefs and the reality. ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 51. pp. 326-340. ISSN 0139-3006 (print); 1588-2535 (online) Szűcs, Viktória and Bánáti, Diána (2013) Trendek az élelmiszer-ipari adalékanyagok felhasználásában | Trends in the utilization of food additives. Orvosi Hetilap, 154 (46). pp. 1813-1819. ISSN 0030-6002 Szűcs, Viktória and Szabó, Erzsébet and Bánáti, Diána (2012) Az élelmiszer-fogyasztási adatbázisok múltja, jelene és jövője = The Past, Present and Future of Food Consumption Databases. ORVOSI HETILAP, 153 (43). pp. 1692-1700. ISSN 0030-6002 (nyomtatott); 1788-6120 (elektronikus) |