REAL

Items where Author is "Bánáti, Diána"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 4.

Article

Rurik, Imre and Péter, Szabolcs and Bánáti, Diána (2024) A táplálkozástudomány aktuális kihívásai. ORVOSI HETILAP, 165 (13). pp. 483-488. ISSN 0030-6002

Raposa, Bence and E., Antal and Macharia, John Macharia and Pintér, Márton and Rozmann, Nóra and Pusztai, Dorina Erzsébet and Sugár, Miklós and Bánáti, Diána (2022) The issue of acidity and alkalinity in our diet - facts, popular beliefs and the reality. ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 51. pp. 326-340. ISSN 0139-3006 (print); 1588-2535 (online)

Szűcs, Viktória and Bánáti, Diána (2013) Trendek az élelmiszer-ipari adalékanyagok felhasználásában | Trends in the utilization of food additives. Orvosi Hetilap, 154 (46). pp. 1813-1819. ISSN 0030-6002

Szűcs, Viktória and Szabó, Erzsébet and Bánáti, Diána (2012) Az élelmiszer-fogyasztási adatbázisok múltja, jelene és jövője = The Past, Present and Future of Food Consumption Databases. ORVOSI HETILAP, 153 (43). pp. 1692-1700. ISSN 0030-6002 (nyomtatott); 1788-6120 (elektronikus)

This list was generated on Sat Apr 20 10:39:21 2024 CEST.