REAL

Items where Author is "Boór, András"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 4.

Article

Boór, András and Bélafiné Bakó, Katalin and Nemestóthy, Nándor (2013) Az ozmotikus membrán desztilláció vizsgálata vadon termő, bogyósgyümölcs levek koncentrálására. ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA, LXVII (2). pp. 22-26. ISSN 2061-3954

Bélafiné Bakó, Katalin and Boór, András and Nemestóthy, Nándor (2012) Comparative Study on Concentration of Juices from Colourful Wild Berry Fruits by Membrane Osmotic Distillation. HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRY AND CHEMISTRY, 40 (1). pp. 53-56. ISSN 0133-0276

Book Section

Bélafiné Bakó, Katalin and Boór, András and Koroknai, Balázs and Nemestóthy, Nándor (2020) Az ozmotikus és membrán desztilláció kombinálása, alkalmazási lehetőségek. In: A membránok szerepe a korszerű víztechológiákban. Pannon Egyetemi Kiadó, Veszprém, pp. 15-21. ISBN 9789633961469

Bélafi-Bakó, Katalin and Petrinić, Irena and Hélix-Nielsen, Claus and Sun, Guofei and Wee Siew, Ye and Alvisse, Simon and Xuan Tung, Nguyen and Boór, András and Nemestóthy, Nándor (2018) Separation of Functional Molecules in Food by Membrane Technology; Chapter 11 - Osmotic Driven Membrane Processes for Separation of Special Food Compounds. In: Separation of Functional Molecules in Food by Membrane Technology. Academic Press, Elsevier, 125 London Wall, London EC2Y 5AS, United Kingdom, pp. 383-401. ISBN 978-0-12-815056-6

This list was generated on Sat Apr 20 14:31:03 2024 CEST.