REAL

Items where Author is "Hidas, Karina Ilona"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 11.

Article

Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Bátor, Emese and Szabó, Gergő and Göb, Mónika and Sasvár, Zoltán and Nguyen, Lien and Majzinger, Koppány and Hidas, Karina Ilona and Visy, Anna and Hitka, Géza and Zsom, Tamás (2023) Effect of 1-MCP treatment on tomato photosynthetic chlorophyll activity during storage. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 19 (S1). pp. 17-25. ISSN 1786-335X

Majzinger, Koppány and Hidas, Karina Ilona and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Friedrich, László Ferenc and Jónás, Gábor (2022) HHP-kezelés hatása mangalicahúsok és -szalonnák minőségi jellemzőire. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 34-40. ISSN 1215-0665

Csurka, Tamás and Hidas, Karina Ilona and Pásztorné Huszár, Klára (2022) Nagy biológiai értékű állati eredetű melléktermékkel (vérrel) történő dúsítás hatása fagylaltok és jégkrémek állományára = Effect of Enrichment with High Biological Value Animal By-Products (Blood) on Texture of Ice Cream. A HÚS : A HÚSIPAR TUDOMÁNYOS SZAKFOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 41-44. ISSN 1215-0665

Hidas, Karina Ilona and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla and Tóth, Adrienn and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Majzinger, Koppány and Friedrich, László Ferenc and Németh, Csaba (2022) Teljes tojáslé reológiai, kalorimetrikus és funkcionális tulajdonságainak változása a fagyasztás során. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 45-50. ISSN 1215-0665

Visy, Anna and Hidas, Karina Ilona and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Jónás, Gábor and Friedrich, László Ferenc (2022) Természetes nitrátforrás hatásának vizsgálata hagyományos pácolású termék esetében mesterséges adalékanyag csökkentése céljából. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 22-28. ISSN 1215-0665

Hidas, Karina Ilona and Németh, Csaba and Nguyen, Lien and Visy, Anna and Tóth, Adrienn and Friedrich, László Ferenc (2021) Effect of different salt concentration on the physical properties of frozen thawed egg yolk. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (S1). pp. 29-36. ISSN 1786-335X

Visy, Anna and Hidas, Karina Ilona and Barkó, Annamária and Nguyen, Lien and Friedrich, László Ferenc and Jónás, Gábor (2021) Effect of wet-curing on physical properties and proteins of cured ham. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (S1). pp. 145-155. ISSN 1786-335X

Hidas, Karina Ilona and Németh, Csaba and Visy, Anna and Tóth, Adrienn and Friedrich, László Ferenc and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla (2020) Comparison of different thawing methods effect on the calorimetric and rheological properties of frozen liquid egg yolk. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S2). pp. 37-44. ISSN 1786-335X0

Tóth, Adrienn and Németh, Csaba and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla and Barkó, Annamária and Hidas, Karina Ilona and Friedrich, László Ferenc (2020) Effects of combined HHP and heat treatment on viscosity attributes and microbiological condition of liquid egg yolk. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S1). pp. 67-74. ISSN 1786-335X

Ayari, Emna and Németh, Csaba and Hidas, Karina Ilona and Tóth, Adrienn and Láng, Dávid and Friedrich, László Ferenc (2020) Heat treatment of liquid egg yolk. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S1). pp. 123-129. ISSN 1786-335X

Visy, Anna and Hidas, Karina Ilona and Surányi, József and Jónás, Gábor and Friedrich, László Ferenc (2020) Monitoring of salt content during the dry salting of ham. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S2). pp. 45-54. ISSN 1786-335X

This list was generated on Fri Mar 29 15:04:02 2024 CET.