Items where Author is "Kapcsándi, Viktória"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 11. Kajtár-Czinege, Anikó and Kapcsándi, Viktória and Székelyhidi, Rita and Németh-Torkos, Anett and Lakatos, Erika (2020) Cukor- és sav összetevők vizsgálata különböző szilvafajtákban = Analysis of Sugar and Acid Compounds in Different Plum Varieties. GRADUS, 7 (2). pp. 53-58. ISSN 2064-8014 Kiss, Kármen Anita and Kapcsándi, Viktória and Posgay, Miklós Marcel and Lakatos, Erika (2020) Production of Potential Functional Dairy Products Using Herb Treated by Microwave Radiation. GRADUS, 7 (1). pp. 20-25. ISSN 2064-8014 Mihálka, Virág and Székelyhidi, Rita and Kapcsándi, Viktória and Király, Ildikó (2020) Sugar and Acid Content of Organically and Conventionally Grown Strawberry (Fragaria x ananassa). GRADUS, 7 (2). pp. 225-229. ISSN 2064-8014 Mihálka, Virág and Székelyhidi, Rita and Lakatos, Erika and Kapcsándi, Viktória and Palkovics, András and Király, Ildikó (2020) Ökológia és konvencionális körülmények között termesztett szamóca (Fragaria x ananassa) hozama és antioxidáns kapacitása = Yield and Antioxidant Capacity of Organically and Conventionally Cultivated Strawberry (Fragaria × ananassa). GRADUS, 7 (2). pp. 12-17. ISSN 2064-8014 Kapcsándi, Viktória and Kovács, Attila and Neményi, Miklós and Lakatos, Erika (2016) Investigation of a non-thermal effect of microwave treatment. ACTA ALIMENTARIA, 45 (2). pp. 224-232. ISSN 0139-3006 Lakatos, Erika and Kovács, Attila and Kapcsándi, Viktória and Neményi, Miklós (2015) Influence of the cellobiase enzyme activity by microwave radiation. In: 2nd international conference on food and biosystems Engineering, 2015.05.28. - 2015.05.31., Mykonos, Görögország. Kapcsándi, Viktória and Neményi, Miklós and Lakatos, Erika (2013) EFFECT OF MICROWAVE TREATMENT OF THE GRAPE MUST FERMENTATION PROCESS. In: Food Science Conference 2013 - with research for the succes Darányi Program, 2013. 11. 7-8., Budapest. Kapcsándi, Viktória and Neményi, Miklós and Lakatos, Erika (2013) ALACSONY TELJESÍTMÉNYŰ MIKROHULLÁM HATÁSA A MUST ERJEDÉSÉRE. Review of Faculty of Engineering; Analecta Technica Szegedinensia, 1 (1). pp. 73-78. ISSN 1788-6392 Kapcsándi, Viktória and Neményi, Miklós and Lakatos, Erika and Kovács, Attila József (2013) Physical treatments effect on fermentation. In: Science for Sustainability International Scientific Conference for PhD Students, March 19-20, 2013, Győr, University of West Hungary. Lakatos, Erika and Kovács, Attila József and Kapcsándi, Viktória and Neményi, Miklós (2012) Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása a cellobiáz enzim működésére. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 54 (1). pp. 3-11. ISSN 1416-647X Kapcsándi, Viktória and Lakatos, Erika and Fábri, Zsófia Nóra and Neményi, Miklós (2012) Narancslé mikrohullámú hőkezelése. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 54 (2). pp. 39-44. ISSN 1416-647X |