REAL

Items where Author is "Kovács, Dezső"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 10.

Article

Kovács, Dezső and Horeczki, Réka (2023) Új jelenségek a baranyai gasztronómiában. Születőben a Mecsek–Völgység–Hegyhát gasztrotérség? = New Phenomena in the Gastronomy of Baranya: The Emergence of the Mecsek–Völgység–Hegyhát Gastronomic Area. TURISZTIKAI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI TANULMÁNYOK, 8 (3). pp. 54-69. ISSN 2677-0431 (nyomtatott); 2498-6984 (elektronikus)

Kovács, Dezső (2020) Szubjektív, elfogult töredékek a vidékfejlesztésről = Subjective, biased reflections on rural development. TÉR ÉS TÁRSADALOM, 34 (4). pp. 178-183. ISSN 0237-7683 (nyomtatott); 2062-9923 (online)

Kovács, Dezső and Magyar, Lajos and Diószegi, Magdolna and Hrotkó, Károly (2017) Biostimulátorok hatása Forsythia x intermedia Zabel. "Beatrix Farrand" konténeres díszcserjék növekedésére = Treatments Affecting the Growth of Forsythia x Intermedia Zabel. ’Beatrix Farrand’ Container Grown Shrubs. GRADUS, 4 (2). pp. 284-289. ISSN 2064-8014

Kovács, Dezső and Farkas, Zsuzsa (2017) IVS koncentrációk hatása a Taxus baccata L. 'Green Diamond' dugványok gyökeresedésére = The Effects of IBA Concentrations on the Rooting of Taxus baccata L. ’Green Diamond’ Cuttings. GRADUS, 4 (2). pp. 290-294. ISSN 2064-8014

Turiné Farkas, Zsuzsa and Kovács, Dezső (2014) Taxus baccata szaporításának vizsgálata = Analysis of propagation Taxus baccata. GRADUS, 1 (2). pp. 7-13. ISSN 2064-8014

Kovács, Dezső (2014) From mass production to a genuine rural experience economy. STUDIES IN AGRICULTURAL ECONOMICS, 116 (1). pp. 49-56. ISSN 1418-2106

Kovács, Dezső and Póla, Péter and Finta, István (2011) A LEADER program és az alulról építkező vidékfejlesztés néhány tapasztalata Magyarországon. GAZDASÁG ÉS TÁRSADALOM, 2011 (3-4). pp. 81-108. ISSN 0865-7823

Kovács, Dezső and Dombi, Péter (1991) A rendszerváltás választása. Tér és Társadalom, 5 (2-3). pp. 105-127. ISSN 0237-7683

Book Section

Horeczki, Réka and Kovács, Dezső (2022) Baranya megye és Pécs Európa Gasztronómiai Régiója Cı́m lehetséges hatásai – a cı́met elnyert régiók tapasztalatai alapján. In: A vidéki Magyarország a pandémia korában : IX. Falukonferencia. KRTK Regionális Kutatások Intézete, Pécs, pp. 234-243. ISBN 9786155949111; 9786155949104

Horeczki, Réka and Kovács, Dezső (2022) „Minőség és összefogás a gasztronómiában, helyi termékek készı́tésében és a turizmusban” Panelbeszélgetés kivonata. In: A vidéki Magyarország a pandémia korában : IX. Falukonferencia. KRTK Regionális Kutatások Intézete, Pécs, pp. 244-247. ISBN 9786155949111; 9786155949104

This list was generated on Tue Apr 16 23:50:53 2024 CEST.