REAL

Items where Author is "Ludányi, L."

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 7.

Article

Beszédes, Sándor and Veszelovszki, P. and Lemmer, B. and Ludányi, L. and Keszthelyi-Szabó, G. (2015) CORRELATION BETWEEN DIELECTRIC PROPERTIES AND AEROBIC BIODEGRADABILITY OF MEAT PROCESSING SLUDGE. HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING (28). pp. 44-47. ISSN 0864-7410

Beszédes, Sándor and Veszelovszki, P. and Ludányi, L. and Keszthelyi-Szabó, G. and Hodúr, Cecilia (2015) DEVELOPMENT OF BIODEGRADABILITY INDICATORS FOR MICROWAVE SLUDGE CONDITIONING. HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING (27). pp. 42-45. ISSN 0864-7410

Kovács, P V R and Beszédes, Sándor and Ludányi, L. and Hodúr, Cecilia and Keszthelyi-Szabó, Gábor (2014) Effect of temperature on biogas yield of microwave treated whey. ANNALS OF FACULTY OF ENGINEERING HUNEDOARA - INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING, 12 (4). pp. 189-192. ISSN 1584-2665

Kovács, Róbertné and Beszédes, Sándor and Ludányi, L. and Hodúr, Cecilia and Keszthelyi-Szabó, Gábor (2013) Energetic investigation of microwave treatment. MECHANICAL ENGINEERING LETTERS: R AND D : RESEARCH AND DEVELOPMENT, 10. pp. 233-240. ISSN 2060-3789

Book Section

Beszédes, Sándor and Veszelovszki, Petra and Lemmer, B. and Ludányi, L. and Keszthelyi-Szabó, Gábor (2015) CORRELATION BETWEEN DIELECTRIC PROPERTIES AND AEROBIC BIODEGRADABILITY OF MEAT PROCESSING SLUDGE. In: IV. Synergy International Conference - Engineering, Agriculture and Green Industry Innovation. Szent István University, Gödöllő, P3-2. ISBN 978-963-269-506-8

Beszédes, Sándor and Veszelovszki, P. and Ludányi, L. and Keszthelyi-Szabó, Gábor and Hodúr, Cecilia (2015) DEVELOPMENT OF BIODEGRADABILITY INDICATORS FOR MICROWAVE SLUDGE CONDITIONING PROCESS. In: IV. Synergy International Conference - Engineering, Agriculture and Green Industry Innovation. Szent István University, Gödöllő, NO3-1. ISBN 978-963-269-506-8

Beszédes, Sándor and Kovács, Róbertné and Ludányi, L. and Keszthelyi-Szabó, Gábor and Hodúr, Cecilia (2014) Dielektromos jellemzők jelentősége az iszapkezelés során. In: XXXV. Óvári Tudományos Nap. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, pp. 12-17. ISBN 978-963-334-194-0

This list was generated on Thu Apr 25 19:34:14 2024 CEST.