REAL

Items where Author is "Shewry, P."

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 5.

Article

Shewry, P. and Lovegrove, A. (2014) Exploiting natural variation to improve the content and composition of dietary fibre in wheat grain: A review. Acta Alimentaria, 43 (3). pp. 357-372. ISSN 0139-3006

Chen, P. and Li, R. and Zhou, R. and He, G. and Shewry, P. (2010) Heterologous expression and dough mixing studies of a novel cysteine-rich avenin-like protein. Cereal Research Communications, 38 (3). pp. 406-418. ISSN 0133-3720

Conference or Workshop Item

Rakszegi, Marianna and Darkó, Éva and Lovegrove, Alison and Molnár, István and Farkas, András and Vida, Gyula and Láng, László and Bedő, Zoltán and Lángné Molnár, Márta and Shewry, P. (2018) A szárazságstressz hatása a búza teljesőrlemény fehérje- és rostanyag tartalmára búza/Aegilops addíciós vonalakban. In: XXIV. Növénynemesítési Tudományos Nap, 2018.03.06, Budapest.

Rakszegi, Marianna and Molnár, István and Lovegrove, Alison and Darkó, Éva and Farkas, András and Láng, László and Bedő, Zoltán and Doležel, Jaroslav and Molnár-Láng, Márta and Shewry, P. (2017) Addition of Aegilops U and M chromosomes affects protein and dietary fiber content of wholemeal wheat flour. In: 4th Conference of Cereal Biotechnology and Breeding, 2017.11.06-2017.11.09., Budapest.

Rakszegi, Marianna and Lovegrove, Alison and Molnár, István and Darkó, Éva and Farkas, András and Láng, László and Bedő, Zoltán and Doležel, Jaroslav and Lángné Molnár, Márta and Shewry, P. (2017) Aegilops kromoszóma addíciók (U és M) hatása a búza teljesőrlemény rostanyag tartalmára és összetételére. In: XXIII. Növénynemesítési Tudományos Nap, 2017.03.07, Budapest.

This list was generated on Wed Apr 24 11:26:45 2024 CEST.