REAL

Items where Author is "Stefanovitsné dr. Bányai, Éva"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 6.

Neményi, András and Stefanovitsné dr. Bányai, Éva and Burján, Szonja and Pék, Zoltán and Hegedűs, Attila and Gyuricza, Csaba and Helyes, Lajos (2014) Seasonal Variations in Total Antioxidant Capacity and Total Phenolics Content of Leaves of Phyllostachys Taxa Using Different Extraction Methods. Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, 42 (1). pp. 43-50. ISSN 255-965X; 1842-4309

Makovics-Zsohár, Noémi and Hegedűs, Attila and Stefanovitsné dr. Bányai, Éva and Rédei, R. and Papp, Nóra (2014) The antioxidant capacity of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) berries depends on the genotype and harvest time. INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE. ISSN 1585-0404 (In Press)

Papp, Nóra and Szabó, Tibor and Szabó, Zoltán and Nyéki, József and Stefanovitsné dr. Bányai, Éva and Hegedűs, Attila (2013) Antioxidant capacity and total polyphenolic content in quince (Cydonia oblonga Mill.) fruit. INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE (3-4). pp. 33-35. ISSN 1585-0404

Stefanovitsné dr. Bányai, Éva and Koczka, Noémi and Nagyné Sárdi, Éva and Pais, István and Simonné dr. Sarkadi, Livia (2007) A környezetszennyezés által okozott károsodások kivédésének lehetősége különböző mikroelemekkel = Environmental pollution and the effect of different microelements. Project Report. OTKA.

Tóth, Magdolna and Hevesi, Lászlóné and Nagyné Sárdi, Éva and Pedryc, Andrzej and Stefanovitsné dr. Bányai, Éva and Szalay, László (2007) Biotikus és abiotikus stressztűrést meghatározó tulajdonságok, valamint azok biokémiai markereinek tanulmányozása különböző körte fajokban és fajhibridekben = Dominant characteristics and biochemical markers of biotic and abiotic stresstolerance in different pear species and hybrids. Project Report. OTKA.

Lugasi, Andrea and Barna, Éva and Blázovics, Anna and Hóvári, Judit and Kontraszti, Mariann and Stefanovitsné dr. Bányai, Éva (2007) Élelmiszeralkotó egészségvédő növényi hatóanyagok - fitonutriensek - kémiai-biokémiai tulajdongágainak vizsgálata = Chemical and biochemical examination of plant food components - phytonutrients - having health promoting properties. Project Report. OTKA.

This list was generated on Mon Oct 20 06:27:11 2014 CEST.