REAL

Élelmiszer-mikrobiológia laboratóriumi gyakorlatok

György, Éva (2020) Élelmiszer-mikrobiológia laboratóriumi gyakorlatok. Jegyzet . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-038-4

[img]
Preview
Text
GyorgyEva_ElelmiszerMikrobiologia_REAL.pdf

Download (9MB) | Preview

Abstract

Az Élelmiszer-mikrobiológia laboratóriumi gyakorlatok egyetemi jegyzet az élelmiszerek szempontjából hasznos, valamint a romlást és megbetegedést okozó mikroorganizmusok kimutatásának és vizsgálatának főbb módszereit mutatja be. Tárgyalja témakör elméleti háttérét a gyakorlati munka részleteit, valamint az eredmények kiértékelésének eljárásait. Célja az élelmiszer-mikrobiológiai ismeretek bővítése és elmélyítése, valamint a mikrobiológia laboratóriumi munkával kapcsolatos gyakorlati készségek fejlesztése.

Item Type: Book
Subjects: Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia
Depositing User: Beáta Szabó
Date Deposited: 15 Dec 2020 15:44
Last Modified: 15 Dec 2020 15:44
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/118351

Actions (login required)

Edit Item Edit Item