REAL

Investigation of the protein fractions in goat milk with rp-hplc to optimalize the milk processing

Herczegh, Ottilia and Csanádi, József and Török, Gabriella (2009) Investigation of the protein fractions in goat milk with rp-hplc to optimalize the milk processing. In: VIII. Wellmann Oszkár nemzetközi tudományos konferencia, 2009.04.23, Hódmezővásárhely.

[img]
Preview
Text
1._Bara_Ottilia_Szeged_ok_u.pdf

Download (126kB) | Preview
Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Additional Information: Teljes cikk, konferencia CD-n József Csanádi MTMT: 2841982
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 07 Feb 2017 07:59
Last Modified: 07 Feb 2017 08:00
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/47550

Actions (login required)

Edit Item Edit Item