REAL

Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára = Examination of the d-amino-acid content of sheep milk by different heat-treating and products from sheep milk

Csanádi, József and Fenyvessy, József and Jávor, András (2003) Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára = Examination of the d-amino-acid content of sheep milk by different heat-treating and products from sheep milk. TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63. pp. 15-18. ISSN 1219-3224

[img]
Preview
Text
DAMINOCIKKtejgazdforma.pdf

Download (322kB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 08 Feb 2017 07:50
Last Modified: 08 Feb 2017 07:50
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/47772

Actions (login required)

Edit Item Edit Item