REAL

Tejsavasan erjesztett savó alapú ital kifejlesztésének membrán-szeparációs és mikrobiológiai alapjai

Pázmándi, M. and Kovács, Z. and Maráz, A. (2017) Tejsavasan erjesztett savó alapú ital kifejlesztésének membrán-szeparációs és mikrobiológiai alapjai. In: Hungalimentartia 2017 - konferencia és kiállítás. WESSLING Hungary Környezetvédelmi, Élelmiszerbiztonsági, Egészségvédelmi, és Minőségügyi Szolgáltató Kft, Budapest, pp. 60-61. ISBN 978-963-89274-4-6

[img]
Preview
Text
Pazmandi_Melinda_absztakr_Hung2017_2_u.pdf

Download (203kB) | Preview
Item Type: Book Section
Subjects: Q Science / természettudomány > QR Microbiology / mikrobiológia
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 12 Sep 2018 09:08
Last Modified: 12 Sep 2018 09:08
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/83552

Actions (login required)

Edit Item Edit Item