REAL

Mikrobaszám és enzimaktivitás változása szárazbabfajták (Phaseolus vulgaris L.) rizoszférájában sóterhelés hatására = Changes in Microbe Number and Enzyme Activity in the Rhizosphere of Dry Bean Varieties (Phaseolus vulgaris L.) in Response to Salt Stress

Abdoussalam, Khalif A. and Abdorhim, Hamed and Hosam, Bayoumi Hamuda E. A. F. and Oldal, Bálint and Kecskés, Mihály (2005) Mikrobaszám és enzimaktivitás változása szárazbabfajták (Phaseolus vulgaris L.) rizoszférájában sóterhelés hatására = Changes in Microbe Number and Enzyme Activity in the Rhizosphere of Dry Bean Varieties (Phaseolus vulgaris L.) in Response to Salt Stress. Agrokémia és Talajtan, 54 (3-4). pp. 451-464. ISSN 0002-1873

[img]
Preview
Text
at_2005_54_3-4_451-464.pdf

Download (220kB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában > S590 Soill / Talajtan
Depositing User: Violetta Baliga
Date Deposited: 30 Aug 2019 11:07
Last Modified: 30 Aug 2019 11:07
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/97161

Actions (login required)

Edit Item Edit Item