Items where Author is "Csajbókné Csobod, Éva"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article | Book Section Number of items: 5. ArticleCzékmán, Ervin and Csajbókné Csobod, Éva and Pálfi, Erzsébet and Veresné Bálint, Márta and Tátrai-Németh, Katalin (2022) Az Egységes Diétás Rendszer története és változásai a mai magyar kórházakban. ORVOSI HETILAP, 163 (45). pp. 1808-1811. ISSN 0030-6002 Hajas, Lívia and Sipos, László and Csajbókné Csobod, Éva and Veresné Bálint, Márta and Juhász, Réka and Benedek, Csilla (2022) Lentil (Lens culinaris Medik.) Flour Varieties as Promising New Ingredients for Gluten-Free Cookies. FOODS, 11 (14). No. 2028. ISSN 2304-8158 Solymosi, Dóra and Molnár, Szilvia and Csajbókné Csobod, Éva and Veresné Bálint, Márta (2020) Pápai Páriz Ferenc életműve a táplálkozástudomány és a dietetika nézőpontjából. ORVOSI HETILAP, 161 (40). pp. 1730-1733. ISSN 0030-6002 Molnár, Szilvia and Csajbókné Csobod, Éva and Solymosi, Dóra (2020) Soós Aladár professzor munkássága a modern táplálkozástudomány perspektívájából. Orvosi Hetilap, 161 (6). pp. 237-240. ISSN 0030-6002 Book SectionCsajbókné Csobod, Éva and Tátrai-Németh, Katalin (2023) A dietetikus és az élelmezésvezető szerepe a közétkeztetésben és képzésük lehetőségei hazánkban = The Role of Dietitians and Food Service Managers in Public Catering and Their Training Opportunities in Hungary. In: Menzadimenziók : A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága. Néprajztudományi Könyvtár (2). HUN-REN Bölcsészettudományi Kutatóközpont Néprajztudományi Intézet, Budapest, pp. 267-284. ISBN 978-963-567-070-3; 978-963-567-072-7 |