REAL

Items where Author is "Csurka, Tamás"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 5.

Article

Barkó, Annamária and Csurka, Tamás and Visy, Anna and Tóth, Adrienn and Friedrich, László Ferenc (2022) Az előhűtési és érlelési módok hatása a marhahús minőségi jellemzőire. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 6-15. ISSN 1215-0665

Csurka, Tamás and Hidas, Karina Ilona and Pásztorné Huszár, Klára (2022) Nagy biológiai értékű állati eredetű melléktermékkel (vérrel) történő dúsítás hatása fagylaltok és jégkrémek állományára = Effect of Enrichment with High Biological Value Animal By-Products (Blood) on Texture of Ice Cream. A HÚS : A HÚSIPAR TUDOMÁNYOS SZAKFOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 41-44. ISSN 1215-0665

Csurka, Tamás and Szücs, Fanni and Csehi, Barbara and Friedrich, László Ferenc and Pásztorné Huszár, Klára (2021) Analysis of several techno-functional and sensory attributes upon egg allergen ingredient substitution by blood plasma powder in sponge cake. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (S1). pp. 87-98. ISSN 1786-335X

Csurka, Tamás and Szücs, Fanni and Csehi, Barbara and Friedrich, László Ferenc and Pásztorné Huszár, Klára (2021) Substitution of milk allergen ingredient by blood plasma powder in custard with different sweeteners. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (S1). pp. 77-85. ISSN 1786-335X

Csurka, Tamás and Pásztorné Huszár, Klára and Tóth, Adrienn and Pintér, Richárd and Friedrich, László Ferenc (2020) Investigation of the effect of trisodium-citrate on blood coagulation by viscometric approach. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S2). pp. 19-26. ISSN 1786-335X

This list was generated on Wed Sep 25 09:27:20 2024 CEST.