REAL

Items where Author is "Gyémánt, Gyöngyi"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 10.

Takács, István and Takács, Ákos and Pósa, Anikó and Gyémánt, Gyöngyi (2017) HPLC method for measurement of human salivary α-amylase inhibition by aqueous plant extracts. Acta Biologica Hungarica, 68 (2). pp. 127-136. ISSN 0236-5383

Gáll, Tamás and Lehoczki, Gábor and Gyémánt, Gyöngyi and Emri, Tamás and Szigeti, Zsuzsa M. and Balla, György and Balla, József and Pócsi, István (2016) Optimization of desferrioxamine E production by Streptomyces parvulus. Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica, 63 (4). pp. 475-489. ISSN 1217-8950

Gyémánt, Gyöngyi (2015) Glikoenzimek az élő szervezetben és a lombikban. MAGYAR KÉMIAI FOLYÓIRAT - KÉMIAI KÖZLEMÉNYEK, 121 (1). pp. 22-26. ISSN 1418-9933

Szigeti, Zsuzsa and Szaniszló, Szilvia and Fazekas, Erika and Gyémánt, Gyöngyi and Szabon, Judit and Antal, Károly and Emri, Tamás and Balla, József and Balla, György and Csernoch, László and Pócsi, István (2014) Optimization of triacetylfusarinine C and ferricrocin productions in Aspergillus fumigatus. Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica, 61 (2). pp. 107-119. ISSN 1217-8950

Ágoston, Károly and Gyémánt, Gyöngyi and Kalmár, László and Kerékgyártó, János and Szurmai, Zoltán and Döncző, Boglárka and Guttman, András (2014) Synthesis and MALDI-TOF MS Analysis of Protected Oligosaccharide Components ofN-Glycoproteins. Journal of Carbohydrate Chemistry, 33 (6). pp. 326-343. ISSN 0732-8303

Kandra, Lili and Bajza, István and Gálné Remenyik, Judit and Gyémánt, Gyöngyi (2009) A természet szénhidrátkémikusai: enzimatikus glikozilezések = Nature's carbohydrate chemists: enzymatic glycosylation. Project Report. OTKA.

Tóth, Viktória and Antal, K. and Gyémánt, Gyöngyi and Miskei, M. and Pócsi, I. and Emri, T. (2009) Optimization of coprogen production in Neurospora crassa. Acta Biologica Hungarica, 60 (3). pp. 321-328. ISSN 0236-5383

Pócsi, István and Jeney, Viktória and Kertai, Pál and Pócsi, Imre and Emri, Tamás and Gyémánt, Gyöngyi and Fésüs, László and Balla, József and Balla, György (2008) Fungal siderophores function as protective agents of LDL oxidation and are promising anti-atherosclerotic metabolites in functional food. MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH, 52 (12). pp. 1434-1447. ISSN 1613-4125, ESSN: 1613-4133

Gyémánt, Gyöngyi and Csávás, Magdolna and Fekete, Anikó and Gálné Remenyik, Judit and Jánossy, Lóránt and Kandra, Lili and Nánási, Pál and Sajtos, Ferenc (2007) Kutatások a MALDI-TOF tömegspektrometria szénhidrátkémia alkalmazási lehetőségeinek kiszélesítésére = Investigation of widening of the MALDI-TOF MS applications in carbohydrate chemistry. Project Report. OTKA.

Kandra, Lili and Remenyik, Judit and Gyémánt, Gyöngyi and Lipták, A. and Lipták, A. and Lipták, A. (2006) EFFECT OF TEMPERATURE ON SUBSITE MAP OF BACILLUS LICHENIFORMIS α -AMYLASE. Acta Biologica Hungarica, 57 (3). pp. 367-375. ISSN 0236-5383

This list was generated on Mon Dec 18 04:07:20 2017 CET.