REAL

Items where Author is "Kaffka, Károly"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Sáray, Tamás and Balla, Csaba and Farkas, József and Felföldi, József and Kaffka, Károly and Koncz, Kálmánné and Polyákné dr. Fehér, Katalin and Zsom, Tamás (2008) Ultra alacsony oxigén-tartalmú légtérben hűtvetárolt zöldségfélék minőségének alakulása a sajátos termékjellemzők figyelembevételével = Post-harvest quality of vegetables stored in chilled ultra-low-oxygen atmosphere with regard to the specific product characteristics. Project Report. OTKA.

Farkas, József and Beczner, Judit and Kaffka, Károly and Mohácsiné dr. Farkas, Csilla and Polyákné dr. Fehér, Katalin and Sáray, Tamás and Seregély, Zsolt (2007) Élelmiszerek oxidációs és mikrobiológiai változásainak követése, műszeres gyorsmódszerekkel az eltarthatósági idő és a mikrobiológiai biztonság előrejelzése megalapozásában. = Monitoring oxidative and microbiological changes of foods by instrumental rapid methods for foundation of prediction of shelf-life and microbiological safety. Project Report. OTKA.

This list was generated on Tue Apr 23 16:51:01 2024 CEST.