REAL

Items where Author is "Sembery, Péter"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 5.

Kecskésné Nagy, Eleonóra and Korzenszky, Péter and Sembery, Péter (2015) Malmi melléktermék toxintartalmának vizsgálata. GRADUS, 1 (1). pp. 269-275. ISSN 2064-8014

Nagy, Eleonóra and Sembery, Péter (2015) A Triticum durum toxintartalmának csökkentése a malomipari folyamatban. GRADUS, 2 (1). pp. 185-190. ISSN 2064-8014

Kecskésné Nagy, Eleonóra and Sembery, Péter (2014) Egy malomipari feldolgozási folyamat műszaki feltételeinek a vizsgálata élelmiszerbiztonsági szempontból = Investigation of the technical conditions in milling process conserning food safety. GRADUS, 1 (2). pp. 44-50. ISSN 2064-8014

Kecskésné Nagy, Eleonóra and Sembery, Péter (2014) Hogyan lehet csökkenteni a kenyérgabona DON-toxin tartalmát a feldolgozási folyamatban? = How the level of DON-toxin can be reduced during the manufacturing process? GRADUS, 1 (2). pp. 51-57. ISSN 2064-8014

Sembery, Péter and Géczi, Gábor and Korzenszky, Péter and Kovácsné Lukács, Mariann and Váczy, Gábor (2007) Élelmiszerek mirohullámú dielektromos jellemzőinek vizsgálata és alkalmazása a technológiai fejlesztésben és minőségbiztosításban = Research of microwave dielectric properties of foods, their use in technological development and in the quality assurance. Project Report. OTKA.

This list was generated on Fri Mar 29 06:40:59 2024 CET.