György, Éva (2020) Élelmiszer-mikrobiológia laboratóriumi gyakorlatok. Jegyzet . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-038-4
|
Text
GyorgyEva_ElelmiszerMikrobiologia_REAL.pdf Download (9MB) | Preview |
Abstract
Az Élelmiszer-mikrobiológia laboratóriumi gyakorlatok egyetemi jegyzet az élelmiszerek szempontjából hasznos, valamint a romlást és megbetegedést okozó mikroorganizmusok kimutatásának és vizsgálatának főbb módszereit mutatja be. Tárgyalja témakör elméleti háttérét a gyakorlati munka részleteit, valamint az eredmények kiértékelésének eljárásait. Célja az élelmiszer-mikrobiológiai ismeretek bővítése és elmélyítése, valamint a mikrobiológia laboratóriumi munkával kapcsolatos gyakorlati készségek fejlesztése.
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia |
Depositing User: | Beáta Szabó |
Date Deposited: | 15 Dec 2020 15:44 |
Last Modified: | 15 Dec 2020 15:44 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/118351 |
Actions (login required)
Edit Item |