Bauerné Gáthy, Andrea and Szűcs, István (2019) Fenntartható élelmiszer-fogyasztás a debreceni egyetem hallgatóinak körében. ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING, 15 (1). pp. 3-10. ISSN 1786-3422
  | 
            
              
Text
 35901.pdf Download (861kB) | Preview  | 
          
      Official URL: https://doi.org/10.33567/etm.2374
    
  
  
  | Item Type: | Article | 
|---|---|
| Uncontrolled Keywords: | sustainability; University students; egyetemi hallgatók; food consumption; fenntarthatóság; környezettudatosság; Health-consciousness; egészségtudatosság; eco-consciousness; élelmiszer-fogyasztás; | 
| Subjects: | G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás > GT Manners and customs / néprajz, szokások, hagyományok H Social Sciences / társadalomtudományok > HM Sociology / társadalomkutatás  | 
        
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD | 
| Depositing User: | MTMT SWORD | 
| Date Deposited: | 26 Jul 2021 09:01 | 
| Last Modified: | 31 Mar 2023 07:50 | 
| URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/127715 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Edit Item | 




