REAL

Fenntartható élelmiszer-fogyasztás a debreceni egyetem hallgatóinak körében

Bauerné Gáthy, Andrea and Szűcs, István (2019) Fenntartható élelmiszer-fogyasztás a debreceni egyetem hallgatóinak körében. ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING, 15 (1). pp. 3-10. ISSN 1786-3422

[img]
Preview
Text
35901.pdf

Download (861kB) | Preview
Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: sustainability; University students; egyetemi hallgatók; food consumption; fenntarthatóság; környezettudatosság; Health-consciousness; egészségtudatosság; eco-consciousness; élelmiszer-fogyasztás;
Subjects: G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás > GT Manners and customs / néprajz, szokások, hagyományok
H Social Sciences / társadalomtudományok > HM Sociology / társadalomkutatás
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 26 Jul 2021 09:01
Last Modified: 31 Mar 2023 07:50
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/127715

Actions (login required)

Edit Item Edit Item