Bauerné Gáthy, Andrea and Szűcs, István (2019) Fenntartható élelmiszer-fogyasztás a debreceni egyetem hallgatóinak körében. ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING, 15 (1). pp. 3-10. ISSN 1786-3422
|
Text
35901.pdf Download (861kB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.33567/etm.2374
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | sustainability; University students; egyetemi hallgatók; food consumption; fenntarthatóság; környezettudatosság; Health-consciousness; egészségtudatosság; eco-consciousness; élelmiszer-fogyasztás; |
Subjects: | G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás > GT Manners and customs / néprajz, szokások, hagyományok H Social Sciences / társadalomtudományok > HM Sociology / társadalomkutatás |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 26 Jul 2021 09:01 |
Last Modified: | 31 Mar 2023 07:50 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/127715 |
Actions (login required)
Edit Item |