Hegyi-Kaló, Júlia and Hegyi, Ádám István and Geml, József and Zsófi, Zsolt and Pálfi, Xénia and Váczy, Kálmán Zoltán (2020) Physico-Chemical Characteristics and Culturable Microbial Communities of Grape Berries Change Strongly during Noble Rot Development. PLANTS, 9 (12). ISSN 2223-7747
|
Text
plants_2020.pdf Download (1MB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.3390/plants9121809
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | Q Science / természettudomány > QH Natural history / természetrajz > QH301 Biology / biológia Q Science / természettudomány > QR Microbiology / mikrobiológia S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 28 Sep 2021 09:36 |
Last Modified: | 28 Sep 2021 12:28 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/130949 |
Actions (login required)
Edit Item |