Beke, Szilvia (2021) Egészségfejlesztés, tudatos táplálkozás kialakítása a mindennapokban a közétkeztetési szolgáltatáson keresztül = Health Promotion, Establishing a Conscious Nutrition Every Day Life Through the Community Catering Services. DELIBERATIONES : A GÁL FERENC EGYETEM TUDOMÁNYOS FOLYÓIRATA, 14 (1). pp. 102-119. ISSN 1789-8919 (nyomtatott); 2786-1562 (elektronikus)
|
Text
egszsgfejleszts-tudatos-tpllkozs-kialaktsa-a-mindennapokban-a-kztkeztetsi-szolgltatson-keresztl.pdf Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (480kB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.54230/Delib.2021.1.102
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | R Medicine / orvostudomány > RA Public aspects of medicine / orvostudomány társadalmi szerepe |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 18 Nov 2021 15:57 |
Last Modified: | 31 Mar 2023 08:07 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/133650 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |