Antal, Tamás (2021) Kertészeti növények modern, kíméletes tartósítása és a késztermék fontosabb alkotóinak elemzése. Értékálló Aranykorona, 21 (10). pp. 40-41. ISSN 1586-9652
|
Text
AntalT.aranykorona.2021.pdf Download (1MB) | Preview |
Abstract
A jelen ismeretterjesztő tanulmányban az újfehértói fürtös meggy és sárgarépa alapanyagokon végzett kísérleti eredményeinket kívánjuk prezentálni a tisztelt olvasó számára. Többek között ismertetjük a hibrid szárítás és a liofilizálás szárítási idejét, illetve a szárítmány külső megjelenésének és a főbb kémiai alkotóknak összehasonlító vizsgálatát.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában |
Depositing User: | Dr. habil. Tamás Antal |
Date Deposited: | 09 Sep 2022 08:56 |
Last Modified: | 09 Sep 2022 08:56 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/148124 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |