REAL

Előzetes eredmények egyes szarvasmarha húsrészek zsírtartalmának és zsírsavösszetételének összefüggéséről = Preliminary Results About the Relationship Between Fat Content and Fatty Acid Composition of Some Meat Parts of Beef

Szokol, Balázs and Vargáné Visi, Éva (2022) Előzetes eredmények egyes szarvasmarha húsrészek zsírtartalmának és zsírsavösszetételének összefüggéséről = Preliminary Results About the Relationship Between Fat Content and Fatty Acid Composition of Some Meat Parts of Beef. ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 26 (1). pp. 71-81. ISSN 1418-1789

[img]
Preview
Text
71-81_Szokol_es_VarganeVisi_2022_01.pdf
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > SF Animal culture / állattenyésztés
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 17 Jan 2023 10:20
Last Modified: 17 Jan 2023 10:20
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/156680

Actions (login required)

Edit Item Edit Item