Szokol, Balázs and Vargáné Visi, Éva (2022) Előzetes eredmények egyes szarvasmarha húsrészek zsírtartalmának és zsírsavösszetételének összefüggéséről = Preliminary Results About the Relationship Between Fat Content and Fatty Acid Composition of Some Meat Parts of Beef. ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 26 (1). pp. 71-81. ISSN 1418-1789
|
Text
71-81_Szokol_es_VarganeVisi_2022_01.pdf Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (1MB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.31914/aak.2700
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > SF Animal culture / állattenyésztés |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 17 Jan 2023 10:20 |
Last Modified: | 17 Jan 2023 10:20 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/156680 |
Actions (login required)
Edit Item |