Domokos, Mariann (2022) Kéziratos ételleírások a 19. században : egy sajátos női szöveg- és forrástípus. In: Női íráshasználat és kéziratos kultúra a hosszú 19. században. Reciti konferenciakötetek, 18 . Reciti Kiadó, Budapest, pp. 75-98. ISBN 9786156255471
|
Text
31.pdf Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike. Download (248kB) | Preview |
| Item Type: | Book Section |
|---|---|
| Subjects: | G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás > GT Manners and customs / néprajz, szokások, hagyományok |
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
| Depositing User: | MTMT SWORD |
| Date Deposited: | 24 Feb 2023 13:08 |
| Last Modified: | 24 Feb 2023 13:08 |
| URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/160244 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |




