Kovács, Dezső and Horeczki, Réka (2023) Új jelenségek a baranyai gasztronómiában. Születőben a Mecsek–Völgység–Hegyhát gasztrotérség? = New Phenomena in the Gastronomy of Baranya: The Emergence of the Mecsek–Völgység–Hegyhát Gastronomic Area. TURISZTIKAI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI TANULMÁNYOK, 8 (3). pp. 54-69. ISSN 2677-0431 (nyomtatott); 2498-6984 (elektronikus)
|
Text
TVT-8evf-3szam55-70.pdf Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (557kB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.15170/TVT.2023.08.03.04
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | gasztroturizmus, gasztrorégió, kistérség, vidékfejlesztés, LEADER; gastrotourism, gastroregion, micro-region, rural development, LEADER |
Subjects: | H Social Sciences / társadalomtudományok > HM Sociology / társadalomkutatás |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 11 Dec 2023 14:44 |
Last Modified: | 11 Dec 2023 14:44 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/182370 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |