REAL

Új jelenségek a baranyai gasztronómiában. Születőben a Mecsek–Völgység–Hegyhát gasztrotérség? = New Phenomena in the Gastronomy of Baranya: The Emergence of the Mecsek–Völgység–Hegyhát Gastronomic Area

Kovács, Dezső and Horeczki, Réka (2023) Új jelenségek a baranyai gasztronómiában. Születőben a Mecsek–Völgység–Hegyhát gasztrotérség? = New Phenomena in the Gastronomy of Baranya: The Emergence of the Mecsek–Völgység–Hegyhát Gastronomic Area. TURISZTIKAI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI TANULMÁNYOK, 8 (3). pp. 54-69. ISSN 2677-0431 (nyomtatott); 2498-6984 (elektronikus)

[img]
Preview
Text
TVT-8evf-3szam55-70.pdf
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (557kB) | Preview
Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: gasztroturizmus, gasztrorégió, kistérség, vidékfejlesztés, LEADER; gastrotourism, gastroregion, micro-region, rural development, LEADER
Subjects: H Social Sciences / társadalomtudományok > HM Sociology / társadalomkutatás
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 11 Dec 2023 14:44
Last Modified: 11 Dec 2023 14:44
URI: http://real.mtak.hu/id/eprint/182370

Actions (login required)

Edit Item Edit Item