Báti, Anikó (2023) Ételek, hagyományok, örökségesítés = Food, Traditions, Heritagization. In: Örökségképzés, kulturális emlékezet, identitás. Néprajztudományi Könyvtár (1). HUN-REN Bölcsészettudományi Kutatóközpont Néprajztudományi Intézet, Budapest, pp. 375-402. ISBN 978-963-567-069-7; 978-963-567-071-0
|
Text
bati_aniko.pdf Download (1MB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.61380/978-963-567-071-0-08
Item Type: | Book Section |
---|---|
Subjects: | D History General and Old World / történelem > D4 Modern History / új- és legújabb kor története G Geography. Anthropology. Recreation / földrajz, antropológia, kikapcsolódás > GT Manners and customs / néprajz, szokások, hagyományok |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 10 Jan 2024 10:25 |
Last Modified: | 10 Jan 2024 10:25 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/184198 |
Actions (login required)
Edit Item |