REAL

A nitrát táplálkozásélettani jelentősége zöldségfélékben és termékeiben a methemoglobinémia veszélye szempontjából

Kádas, Lajos (1981) A nitrát táplálkozásélettani jelentősége zöldségfélékben és termékeiben a methemoglobinémia veszélye szempontjából. Az MTA Biológiai Tudományok Osztályának Közleményei, 24 (1-2). pp. 143-151. ISSN 0025-0333

[img]
Preview
Text
147_BioltudBIOLTUD_1981.pdf

Download (4MB) | Preview
Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: nitrát, táplálkozásélettan
Subjects: Q Science / természettudomány > Q1 Science (General) / természettudomány általában
Q Science / természettudomány > QP Physiology / élettan
Depositing User: Petra Budai
Date Deposited: 08 Jun 2024 16:35
Last Modified: 08 Jun 2024 16:35
URI: https://real.mtak.hu/id/eprint/196863

Actions (login required)

Edit Item Edit Item