Kádas, Lajos (1981) A nitrát táplálkozásélettani jelentősége zöldségfélékben és termékeiben a methemoglobinémia veszélye szempontjából. Az MTA Biológiai Tudományok Osztályának Közleményei, 24 (1-2). pp. 143-151. ISSN 0025-0333
|
Text
147_BioltudBIOLTUD_1981.pdf Download (4MB) | Preview |
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Uncontrolled Keywords: | nitrát, táplálkozásélettan |
| Subjects: | Q Science / természettudomány > Q1 Science (General) / természettudomány általában Q Science / természettudomány > QP Physiology / élettan |
| Depositing User: | Petra Budai |
| Date Deposited: | 08 Jun 2024 16:35 |
| Last Modified: | 08 Jun 2024 16:35 |
| URI: | https://real.mtak.hu/id/eprint/196863 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |




