REAL

Betrachtung des Trends Snackification als neue Esskultur = A gyorsétkezés, mint új táplálkozási kultúra terjedésének áttekintése

Amalya, Petrosyan and Patrick, Siegfried (2023) Betrachtung des Trends Snackification als neue Esskultur = A gyorsétkezés, mint új táplálkozási kultúra terjedésének áttekintése. KALEIDOSCOPE: MŰVELŐDÉS- TUDOMÁNY- ÉS ORVOSTÖRTÉNETI FOLYÓIRAT, 13 (27). pp. 135-153. ISSN 2062-2597

[img]
Preview
Text
cikkek_8-7_siegfried_kaleidoscope_2023_27.pdf - Published Version
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB) | Preview
Item Type: Article
Subjects: R Medicine / orvostudomány > RM Therapeutics. Pharmacology / terápia, gyógyszertan > RM215-RM216 Nutrition, Dietetics / Táplálkozás, dietetika
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Depositing User: MTMT SWORD
Date Deposited: 05 Sep 2025 11:56
Last Modified: 05 Sep 2025 11:56
URI: https://real.mtak.hu/id/eprint/223609

Actions (login required)

Edit Item Edit Item