Amalya, Petrosyan and Patrick, Siegfried (2023) Betrachtung des Trends Snackification als neue Esskultur = A gyorsétkezés, mint új táplálkozási kultúra terjedésének áttekintése. KALEIDOSCOPE: MŰVELŐDÉS- TUDOMÁNY- ÉS ORVOSTÖRTÉNETI FOLYÓIRAT, 13 (27). pp. 135-153. ISSN 2062-2597
|
Text
cikkek_8-7_siegfried_kaleidoscope_2023_27.pdf - Published Version Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (1MB) | Preview |
Official URL: https://doi.org/10.17107/KH.2023.27.8
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Subjects: | R Medicine / orvostudomány > RM Therapeutics. Pharmacology / terápia, gyógyszertan > RM215-RM216 Nutrition, Dietetics / Táplálkozás, dietetika |
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
| Depositing User: | MTMT SWORD |
| Date Deposited: | 05 Sep 2025 11:56 |
| Last Modified: | 05 Sep 2025 11:56 |
| URI: | https://real.mtak.hu/id/eprint/223609 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |




