Márton, Melinda-Rita and Tamás, Melinda and Salamon, Rozália Veronika and Salamon, Szidónia and András, Csaba and Csapó, János (2009) Táplálkozási csírák biológiai értékének vizsgálata. MŰSZAKI SZEMLE (EMT) (48). pp. 7-13. ISSN 1454-0746
|
Text
6_mszle_48_2009.pdf Download (269kB) | Preview |
Abstract
Kutatásaink során a legismertebb csírák: a búza, a lencse, a lucerna, a retek és a napraforgómag zsírsav tartalmát vizsgáljuk a csíráztatási idő függvényében. Közleményünkben a csírák kutatásával kapcsolatos eredményeinkről kívánunk beszámolni.
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Uncontrolled Keywords: | táplálkozási csírák, a csíráztatás során végbemenő kémiai változások, zsírsav-tartalom |
| Subjects: | Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia Q Science / természettudomány > QH Natural history / természetrajz > QH301 Biology / biológia T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > T2 Technology (General) / műszaki tudományok általában |
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
| Depositing User: | Zsolt Baráth |
| Date Deposited: | 25 Oct 2025 08:49 |
| Last Modified: | 25 Oct 2025 08:49 |
| URI: | https://real.mtak.hu/id/eprint/227260 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |




