Szabó, József (2006) Az állati eredetű élelmiszerek biztonsága. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 55 (supp). pp. 15-32. ISSN 0230-1814
|
Text
2_223allattenyesztes_2006_55_supp.pdf Download (463kB) | Preview |
Abstract
Ebben a cikkben a szerző összefoglalja a BSE, a gombás szennyeződés, a mikotoxinok, a növényi toxinok, az állatgyógyászati szerek, a mezőgazdasági és más eredetű kémiai szennyezők, a nehézfémek, a takarmányadalékok, az ivóvizet szennyező anyagok, a mikrobiális szennyeződés és a GMO-k takarmány- és élelmiszer-biztonsági jelentőségét. A közlemény ismerteti a HACCP rendszer alapvető lépéseit és felhívja a figyelmet az élelmiszerterrorizmus kockázatára.
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > SF Animal culture / állattenyésztés |
| SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
| Depositing User: | Barbara Nagy |
| Date Deposited: | 02 Nov 2025 23:36 |
| Last Modified: | 02 Nov 2025 23:36 |
| URI: | https://real.mtak.hu/id/eprint/227909 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |




