Csanádi, József and Fenyvessy, József and Jávor, András (2003) Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára = Examination of the d-amino-acid content of sheep milk by different heat-treating and products from sheep milk. TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63. pp. 15-18. ISSN 1219-3224
|
Text
DAMINOCIKKtejgazdforma.pdf Download (322kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában T Technology / alkalmazott, műszaki tudományok > TP Chemical technology / vegyipar, vegyészeti technológia |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 08 Feb 2017 07:50 |
Last Modified: | 31 Mar 2023 10:38 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/47772 |
Actions (login required)
Edit Item |