Ditrói, K. and Kleiner, D. and Böszörményi, A. and Szentmihályi, Klára and Fébel, H. (2013) The alimentary impact of the hemp seed. ACTA ALIMENTARIA, 42 (3). pp. 410-416. ISSN 0139-3006
|
Text
Acta Alimentaria_2013.pdf Download (344kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | hemp seed, cannabinoids, fatty acid, metal and non-metal elements |
Subjects: | Q Science / természettudomány > Q1 Science (General) / természettudomány általában Q Science / természettudomány > QD Chemistry / kémia Q Science / természettudomány > QK Botany / növénytan |
SWORD Depositor: | MTMT SWORD |
Depositing User: | MTMT SWORD |
Date Deposited: | 15 Oct 2013 11:57 |
Last Modified: | 10 Feb 2017 09:59 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/6885 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |