Sipka, Sándor and Gyimesi, Edit (2007) Az ételallergiák laboratóriumi diagnosztikája = The laboratory diagnosis of food allergies. Orvosi Hetilap, 148 (7). pp. 299-302. ISSN 0030-6002 (print); 1788-6120 (online)
![]() |
Text
oh.2007.27962.pdf Restricted to Repository staff only until 28 February 2027. Download (98kB) |
Abstract
A dolgozat bemutatja a leggyakoribb hazai allergéneket, az ételallergiák különböző formáit, diagnosztikájuk módjait, különös tekintettel az in vitro laboratóriumi diagnosztika lehetőségeire. A megfogalmazott gondolatok összhangban vannak a European Academy of Allergology and Clinical Immunology és a Klinikai Immunológiai és Allergológiai Szakmai Kollégium ajánlásaival. This paper summarizes the most common allergens in Hungary, the various forms of food allergies, the tools of their diagnosis, with a special respect to the possibilities of in vitro laboratory tests. These thoughts are in accordance with the position papers of European Academy of Allergology and Clinical Immunology and Hungarian College of Clinical Immunology and Allergology.
Item Type: | Article |
---|---|
Additional Information: | Együttműködési megállapodás alapján archiválva |
Subjects: | R Medicine / orvostudomány > R1 Medicine (General) / orvostudomány általában |
Depositing User: | Violetta Baliga |
Date Deposited: | 23 Feb 2018 14:22 |
Last Modified: | 26 Mar 2019 14:22 |
URI: | http://real.mtak.hu/id/eprint/74219 |
Actions (login required)
![]() |
Edit Item |