Items where Author is "Albert, Csilla"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 10. ArticleCsapó, János and Némethy, Sándor and Albert, Csilla (2019) Food counterfeiting in general; counterfeiting of milk and dairy products. ECOCYCLES, 5 (1). pp. 26-41. ISSN 2416-2140 Albert, Csilla and Gombos, Sándor and Salamon, Rozália Veronika and Prokisch, József and Csapó, János (2017) Magas tápértékű funkcionális élelmiszer előállítása a búzaliszt lizin kiegészítésével. MŰSZAKI SZEMLE (EMT) (70). pp. 3-10. ISSN 1454-0746 Csapó, János and Albert, Csilla and Salamon, Szidónia and Darvas, Lóránt and Kovács, János and Salamon, Rozália and Albert, Beáta and Csapóné Kiss, Zsuzsanna (2008) Az aminosavak racemizációján alapuló korbecslés alkalmazása egy magyarországi és egy erdélyi mamutcsont és -agyar korának meghatározására. SOMOGYI MÚZEUMOK KÖZLEMÉNYEI (1973-2004), 18. pp. 139-146. ISSN 0139-4983 Albert, Csilla and Lóki, Katalin and Bíró, Melinda and Salamon, Szidónia and Sára, Péter and Csapóné Kiss, Zsuzsanna and Csapó, János (2007) A miccs aminosav-összetételének változása különböző idejű és hőmérsékletű hőkezelés hatására. MŰSZAKI SZEMLE (EMT) (39-40). pp. 5-7. ISSN 1454-0746 Lóki, Katalin and Albert, Csilla and Vargáné Visi, Éva and Bíró, Melinda and Salamon, Szidónia and Sára, Péter and Csapóné Kiss, Zsuzsanna and Csapó, János (2007) A szabad és fehérjében kötött triptofán-enantiomerek meghatározása különböző hidrolízismódszerek alkalmazásával. MŰSZAKI SZEMLE (EMT) (39-40). pp. 35-39. ISSN 1454-0746 BookCsapó, János and Albert, Csilla (2021) A túlsúly, az elhízás és a táplálkozás kapcsolata = The Relationship between Overweight, Obesity, and Nutrition. Sapientia Könyvek - Természettudományok . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-051-3 Csapó, János and Albert, Csilla and Kiss, Dóra (2020) Analitikai kémia élelmiszermérnököknek. Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-034-6 Csapó, János and Albert, Csilla and Kiss, Zsuzsanna (2016) Funkcionális élelmiszerek = Functional Foods. Sapientia Tankönyvek - Élelmiszer-tudomány . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-606-975-001-8 Csapó, János and Albert, Csilla and Kiss, Zsuzsanna (2016) Élelmiszer-hamisítás és kimutatása = Food Adulteration. Spaientia Tankönyvek - Élelmiszer-tudomány . Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-973-1970-98-1 Csapó, János and Csapóné Kiss, Zsuzsanna and Albert, Csilla (2007) Élelmiszer-fehérjék minősítése. Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-973-7953-75-9 |