Items where Author is "Antal, Tamás"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 28. ArticleAntal, Tamás (2024) The effect of refrigeration and room temperature storage conditions on the physico-chemical characteristics of hybrid and freeze-dried blueberries. Journal of Agriculture and Food Research, 16. No.-101083. ISSN 2666-1543 Antal, Tamás (2023) Effect of combined drying on the physical properties and bioactive components of ‘Jonathan’ apple (Malus domestica L.). ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 52 (4). pp. 538-549. ISSN 0139-3006 (print); 1588-2535 (online) Antal, Tamás (2023) Influence of Two-Stage Drying Methods on the Physical Properties and Drying Characteristics of Sweet Potato Slices. FOOD RESEARCH, 7 (5). pp. 61-77. ISSN 2550-2166 Antal, Tamás (2023) Effect of combined drying on the physical properties and bioactive components of ‘Jonathan’ apple (Malus domestica L.). ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 52 (4). pp. 538-549. ISSN 0139-3006 Antal, Tamás and Nagy, János (2023) A csomagolás és a tárolási körülmények hatása a szárított homoktövisgyümölcs érzékszervi jellemzőire. REPÜLÉSTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK (1997-TŐL), 35 (2). pp. 23-29. ISSN 1417-0604 Antal, Tamás (2023) A szárított fodormenta tárolási tapasztalatai. JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK, 18 (KSZ). pp. 17-28. ISSN 1788-7593 (nyomtatott); 2676-9867 (elektronikus) Antal, Tamás (2022) EGY- ÉS KÉTFOKOZATÚ SZÁRÍTÁSSAL DEHIDRÁLT SÁRGARÉPA FIZIKAI ÉS KÉMIAI TULAJDONSÁGAINAK VIZSGÁLATA. Acta Academiae Nyíregyhaziensis, 6. pp. 22-36. ISSN 2416-2981 Antal, Tamás (2021) Kertészeti növények modern, kíméletes tartósítása és a késztermék fontosabb alkotóinak elemzése. Értékálló Aranykorona, 21 (10). pp. 40-41. ISSN 1586-9652 Antal, Tamás (2021) Effect of Different Drying Techniques on The Drying Time and Energy of Blueberry. Analecta Technica Szegedinensia, 15 (1). pp. 23-30. ISSN 2064-7964 Antal, Tamás (2020) A Magyar Kir. Igazságügyminisztérium bizalmas ügyeiből – I. rész: Hadiállapot, forradalmak, konszolidáció = From the Secret Documents of the Ministry of Justice of the Kingdom of Hungary Part I: War, Revolution, Consolidation. PRO PUBLICO BONO: MAGYAR KÖZIGAZGATÁS; A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM KÖZIGAZGATÁS-TUDOMÁNYI SZAKMAI FOLYÓIRATA, 8 (3). pp. 144-175. ISSN 2063-9058 (nyomtatott); 2063-9066 (online) Antal, Tamás (2020) A Magyar Kir. Igazságügyminisztérium bizalmas ügyeiből – II. rész: A közjogi provizórium első évtizede = From the Secret Documents of the Ministry of Justice of the Kingdom of Hungary Part II: The First Decade of the Public Law Interregnum. PRO PUBLICO BONO: MAGYAR KÖZIGAZGATÁS; A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM KÖZIGAZGATÁS-TUDOMÁNYI SZAKMAI FOLYÓIRATA, 8 (3). pp. 176-207. ISSN 2063-9058 (nyomtatott); 2063-9066 (online) Kerekes, Benedek and Antal, Tamás and Kovács, Zoltán (2019) Effect of Various Drying Methods on the Volatile Oil Composition of Basil Leaves. HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING, 35. pp. 39-44. ISSN 0864-7410 Antal, Tamás and Nánási, József and Docsa, Krisztián (2018) Veszteségvizsgálat az Unilever Magyarország Kft. nyírbátori gyárában. Logisztika Trendek és legjobb gyakorlatok kiadvány, 4 (1). pp. 43-48. ISSN 2416-0555 Antal, Tamás (2017) DRYING CHARACTERISTICS AND QUALITY OF PEAR UNDER HYBRID DRYING (MID-INFRARED-FREEZE DRYING). HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING, 31. pp. 33-44. ISSN 0864-7410 Antal, Tamás (2014) Ranulf Glanvill jogkönyve és az angol esküdtszék felemelkedése. Jogtudományi Közlöny, 69 (9). pp. 401-410. Antal, Tamás (2013) Az elõkezelések hatása a fagyasztva szárított Jonagold alma minõségére és a szárítási kinetikájára. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 55 (1). pp. 23-38. ISSN 1416-647X Antal, Tamás (2010) Local soviets and councils in the Ex-socialist European States with special regard to Hungary (1950–1990). Hungarian Studies, 24 (1). pp. 135-166. ISSN 0236-6568 Book SectionAntal, Tamás and Alexa, Regina (2022) Különböző körülmények között tárolt zöldségszárítmányok eltarthatósági vizsgálata. In: Múszaki tudomány az Északkelet-Magyarország régióban 2022. Acta Academiae Nyiregyhaziensis (7). Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, pp. 18-24. ISBN 978-615-6032-57-7 Antal, Tamás (2021) A HOMOKTÖVISBOGYÓK KOMBINÁLT VÍZELVONÁSA ÉS A SZÁRÍTÁSI KINETIKA VÉKONYRÉTEGŰ MODELLEZÉSE. In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek – Egészséges táplálkozás – Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek – Egészséges környezet – Fenntartható vidéki gazdálkodás: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Nyíregyházi Egyetem, Nyíregyháza, pp. 181-192. ISBN 978-615-6032-40-9 Antal, Tamás (2014) A vásárhelyi Kun Béla az 1929. évi törvényhatósági reformokról, különös tekintettel a virilizmusra. In: A Hódmezővásárhelyi Szeremlei Társaság Évkönyve 2013-2014. Hódmezővásárhelyi Szeremlei Társaság, Hódmezővásárhely, pp. 103-117. Antal, Tamás (2011) Hódmezővásárhely szervezési és működési szabályzatának ügye a két világháború között. In: A Hódmezővásárhelyi Szeremlei Társaság évkönyve 2010. Bába Kiadó, Bába és Társai Kiadó, Szeged, pp. 161-173. MonographRuszoly, József and Antal, Tamás and Balogh, Elemér and Bató, Szilvia and Homoki Nagy, Mária (2009) Alkotmány- és jogtörténeti kutatások. 1790-1949 = Researches on constitution and law history (1790-1949). Project Report. OTKA. Conference or Workshop ItemAntal, Tamás and Nagy, János (2023) A csomagolás és a tárolási körülmények hatása a szárított homoktövis gyümölcs érzékszervi jellemzőire. In: Műszaki Tudomány az Észak-kelet Magyarországi Régióban 2023, 2023.06.08., Szolnok (Magyarország). Antal, Tamás and Tóth, Csilla (2022) A szárítási módszerek hatása a sárgarépa mikroszerkezetére és az alakváltozására. In: XVIII. NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS NAPOK, 2022. 05. 05-06., Gyöngyös. Antal, Tamás and Nagy, János (2022) Changes in Physical and Mechanical Properties of Dried Sweet Potatoes During Storage. In: 8ᵗʰ International Scientific Conference on Advances in Mechanical Engineering (ISCAME 2022), 2022. 11. 10. - 2022. 11. 11., Debrecen (Hungary). Antal, Tamás and Páy, Gábor László and Sikolya, László (2021) Effect of Drying Methods on the Physical and Mechanical Properties of Dried Sweet Corn. In: INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY CONFERENCE, 2021. 09. 25-26., Nyíregyháza. Antal, Tamás (2021) Egy- és kétfokozatú szárítás működési idejének és energiafogyasztásának összehasonlító vizsgálata. In: MŰSZAKI TUDOMÁNY AZ ÉSZAK-KELET MAGYARORSZÁGI RÉGIÓBAN 2021, 2021. 06. 24., Debrecen. BookAntal, Tamás (2022) Különböző tárolási körülmények között tárolt zöldség szárítmányok eltarthatósági vizsgálata. Műszaki tudomány az Észak-Kelet magyarországi régióban 2022 : Konferencia előadások kivonatai . MTA TABT Debreceni Területi Bizottság Titkársága, Nyíregyháza. ISBN 978-615-6032-50-8 |