Items where Author is "Bócsai, Andrea"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article | Conference or Workshop Item Number of items: 12. ArticleFernye, Csaba and Ancsin, Zsolt and Bócsai, Andrea and Balogh, Krisztián and Mézes, Miklós and Erdélyi, Márta (2018) Role of glutathione redox system on the T-2 toxin tolerance of pheasant (Phasianus colchicus). Toxicological Research, 34 (3). pp. 249-257. ISSN 1976-8257 Fernye, Csaba and Erdélyi, Márta and Ancsin, Zsolt and Bócsai, Andrea and Mézes, Miklós (2017) Some chemical and physical characteristics of farmed pheasant hens (Phasianus cholchicus) breast meat. COLUMELLA: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCES, 4 (1). pp. 7-13. ISSN 2064-7816 Bócsai, Andrea and Pelyhe, Csilla and Zándoki, Erika and Ancsin, Zsolt and Szabó-Fodor, Judit and Erdélyi, Márta and Mézes, Miklós and Balogh, Krisztián (2016) Short-term effects of T-2 toxin exposure on some lipid peroxide and glutathione redox parameters of broiler chickens. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, 100 (3). pp. 520-525. ISSN 0931-2439, ESSN: 1439-0396 Bócsai, Andrea and Ancsin, Zsolt and Fernye, Csaba and Zándoki, Erika and Szabó-Fodor, Judit and Erdélyi, Márta and Mézes, Miklós and Balogh, Krisztián (2015) Dose-dependent short-term effects of T-2 toxin exposure on some lipid peroxidation and antioxidant parameters of laying hens. European Poultry Science, 79. ISSN 1612-9199 Balogh, Krisztián and Bócsai, Andrea and Pelyhe, Csilla and Zándoki, Erika and Erdélyi, Márta and Szabó-Fodor, Judit and Mézes, Miklós (2015) Effects of Long-term Feeding of Graded Levels of T-2 Toxin-contaminated Diets on Performance, Some Lipid Peroxide and Glutathione Redox Status Parameters of Broiler Chickens. JOURNAL OF POULTRY SCIENCE, 52 (3). pp. 176-182. ISSN 1349-0486 Conference or Workshop ItemBócsai, Andrea and Ancsin, Zsolt and Fernye, Csaba and Zándoki, Erika and Szabó-Fodor, Judit and Mézes, Miklós and Balogh, Krisztián (2015) Különböző nagydózisú koncentrációban T-2 toxinnal szennyezett takarmány etetésének hatása tojótyúkok egyes lipid peroxidációs és antioxidáns paramétereire. In: 57. Georgikon Napok, 2015.10.01-2015.10.02, Keszthely. Fernye, Csaba and Ancsin, Zsolt and Bócsai, Andrea and Balogh, Krisztián and Mézes, Miklós and Erdélyi, Márta (2015) T-2 toxinnal mesterségesen szennyezett takarmány etetésének fácántyúkokra gyakorolt hatása az első 12 órában. In: 57. Georgikon Napok, 2015.10.01-2015.10.02, Keszthely. Pelyhe, Csilla and Bócsai, Andrea and Zándoki, Erika and Mézes, Miklós and Balogh, Krisztián (2014) Age-dependent effects of T-2 toxin and deoxynivalenol on some lipid peroxide and antioxidant parameters in chicken. In: 20th Youth Scientific Forum: University of Pannonia Georgikon Faculty, 2014.05.23-2014.05.24., Keszthely, Magyarország. Pelyhe, Csilla and Bócsai, Andrea and Zándoki, Erika and Mézes, Miklós and Balogh, Krisztián (2014) Effect of feed-borne trichothecene mycotoxins on the lipid peroxidation processes and the glutathione redox system of common carps (Cyprinus carpio). In: 20th Youth Scientific Forum: University of Pannonia Georgikon Faculty, 2014.05.23-2014.05.24., Keszthely, Magyarország. Pelyhe, Csilla and Kovács, Balázs and Ferenczi, Szilamér and Bócsai, Andrea and Zándoki, Erika and Mézes, Miklós and Balogh, Krisztián (2014) Evaluation of hepatic glutathione-S-transferase gene expression related to T-2 toxin and deoxynivalenol in chicken. In: Fiatal Biotechnológusok Országos Konferenciája "FIBOK 2014", 2014.03.07, Szeged, Magyarország. Pelyhe, Csilla and Kovács, Balázs and Ferenczi, Szilamér and Bócsai, Andrea and Zándoki, Erika and Mézes, Miklós and Balogh, Krisztián (2014) Short-term effect of T-2 toxin and deoxynivalenol on glutathione-S-transferase gene expression in chicken liver. In: III International Conference of PhD Students: Multidirectional Research in Agriculture and Forestry, 2014.03.22., Kraków, Lengyelország. Bócsai, Andrea and Fernye, Csaba and Zándoki, Erika and Ancsin, Zsolt and Erdélyi, Márta and Mézes, Miklós and Balogh, Krisztián (2014) T-2 toxinnal különböző koncentrációban szennyezett takarmány rövidtávú etetésének hatása tojótyúkok glutation redox rendszerére és lipidperoxidációs folyamataira. In: XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei. |