Items where Author is "Beczner, Judit"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 5. ArticleSalgó, András and Halász, Anna and Tóth-Markus, M. and Gelencsér, Éva and Beczner, Judit and Bata-Vidács, Ildikó (2022) 50th anniversary of Acta Alimentaria. Acta Alimentaria, 51 (4). pp. 459-461. ISSN 0139-3006 Beczner, Judit (2002) Book review. Láng (Ed. in Chief) Környezet- és természetvédelmi lexikon (Encyclopaedia of environmental and natural protection) Vol. I-II? Akadémiai Kiadó, Budapest, 2002, ISBN 963 05 7847 6, 664+657 pages. Acta Alimentaria, 31 (2). pp. 205-206. ISSN 0139-3006 MonographHalász, Anna and Baráth, Ágnes and Beczner, Judit and Németh, Edina (2007) Környezeti tényezők hatása egyes laktobacillusok biogén amin és bakteriocin bioszintézisére = Effect of environmental factors on biogenic amine and bacteriocin biosynthesis of certain lactobacilli. Project Report. OTKA. Farkas, József and Beczner, Judit and Kaffka, Károly and Mohácsiné dr. Farkas, Csilla and Polyákné dr. Fehér, Katalin and Sáray, Tamás and Seregély, Zsolt (2007) Élelmiszerek oxidációs és mikrobiológiai változásainak követése, műszeres gyorsmódszerekkel az eltarthatósági idő és a mikrobiológiai biztonság előrejelzése megalapozásában. = Monitoring oxidative and microbiological changes of foods by instrumental rapid methods for foundation of prediction of shelf-life and microbiological safety. Project Report. OTKA. Conference or Workshop ItemKovács, Melinda and Beczner, Judit and Szeitzné Szabó, Mária and Varga, János and Varga, László and Szabó-Fodor, Judith and Farkas, József (2013) Potential Impact of climate change on the mycotoxin contamination of feeds. In: 16th International Symposium on Animal Nutrition: Effect of Climate Change on Animal Nutrition, 2013.08.30., Kaposvár. |