Items where Author is "Biró, Barbara"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article | Book Section Number of items: 6. ArticleBiró, Barbara and Ceglédi, Tímea (2023) A mesélőszék mint kidolgozott nyelvi kódot fejlesztő eszköz a Step by Step alternatív oktatásban. KÜLÖNLEGES BÁNÁSMÓD, 9 (2). pp. 83-97. ISSN 2498-5368 Biró, Barbara and Koren, Dániel and Lichthammer, Adrienn and Veresné Bálint, Márta and Gere, Attila and Kókai, Zoltán (2022) Relationships amongst phenyltiocarbamide sensitivity, body composition, coffee and tea consumption. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3855-3865. ISSN 0422-9576 Biró, Barbara and Koren, Dániel and Lichthammer, Adrienn and Veresné Bálint, Márta and Gere, Attila and Kókai, Zoltán (2022) A feniltiokarbamid érzékenység összefüggései a testösszetétellel, valamint a kávé- és teafogyasztással. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (2). pp. 3844-3854. ISSN 0422-9576 Biró, Barbara and Gere, Attila (2021) Adaptation of the food choice questionnaire – Digitalization of the word association method. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (S1). pp. 9-18. ISSN 1786-335X Gere, Attila and Bajusz, Dávid and Biró, Barbara and Rácz, Anita (2021) Discrimination Ability of Assessors in Check-All-That-Apply Tests: Method and Product Development. FOODS, 10 (5). ISSN 2304-8158 Book SectionGere, Attila and Biró, Barbara and Radványi, Dalma and Zemel, Ryan and Papajorgji, Petraq and Moskowitz, Howard (2023) Sensory Analysis and Consumer Mind-Sets and Emotions for Dairy Products. In: Sensory Profiling of Dairy Products. Wiley. ISBN 9781119619215; 9781119619383 |