Items where Author is "Csóka, Mariann"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 8. Csóka, Mariann and Végh, Rita and Sipos, László (2025) Volatile Profile of Bee Pollens: Optimization of Sampling Conditions for Aroma Analysis, Identification of Potential Floral Markers, and Establishment of the Flavor Wheel. FOOD SCIENCE AND NUTRITON, 13 (1). ISSN 2048-7177 Végh, Rita and Csóka, Mariann and Marczika Andrásné Sörös, Csilla and Sipos, László (2024) Underexplored food safety hazards of beekeeping products: Key knowledge gaps and suggestions for future research. COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, 23 (5). No. e13404. ISSN 1541-4337 Mednyánszky, Zsuzsanna and Csóka, Mariann and Szabó, Erika (2023) Alternatív növényi eredetű fehérjeforrások vizsgálata. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 69 (3). pp. 4490-4502. ISSN 0422-9576 Végh, Rita and Csóka, Mariann and Stefanovitsné Bányai, Éva and Juhász, Réka and Sipos, László (2023) Biscuits enriched with monofloral bee pollens : nutritional properties, techno-functional parameters, sensory profile, and consumer preference. FOODS, 12 (1). No-18. ISSN 2304-8158 Végh, Rita and Csóka, Mariann and Mednyánszky, Zsuzsanna and Sipos, László (2023) Potentially toxic trace elements in bee bread, propolis, beeswax and royal jelly – A review of the literature and dietary risk assessment. CHEMOSPHERE, 339. No-139571. ISSN 0045-6535 Végh, Rita and Dorina, Puter and Vaskó, Áron and Csóka, Mariann and Mednyánszky, Zsuzsanna (2022) Examination of the nutrient content and color characteristics of honey and pollen samples. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (1). pp. 3793-3806. ISSN 0422-9576 Végh, Rita and Puter, Dorina and Vaskó, Áron and Csóka, Mariann and Mednyánszky, Zsuzsanna (2022) Mézek és virágporok beltartalmi összetételének és színjellemzőinek vizsgálata. ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, 68 (1). pp. 3779-3792. ISSN 0422-9576 Végh, Rita and Csóka, Mariann and Sörös, Csilla and Sipos, László (2021) Food safety hazards of bee pollen – A review. Trends in Food Science & Technology, 114. pp. 490-509. ISSN 0924-2244 |