Items where Author is "Csapóné Kiss, Zsuzsanna"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 6. ArticleCsapó, János and Albert, Csilla and Salamon, Szidónia and Darvas, Lóránt and Kovács, János and Salamon, Rozália and Albert, Beáta and Csapóné Kiss, Zsuzsanna (2008) Az aminosavak racemizációján alapuló korbecslés alkalmazása egy magyarországi és egy erdélyi mamutcsont és -agyar korának meghatározására. SOMOGYI MÚZEUMOK KÖZLEMÉNYEI (1973-2004), 18. pp. 139-146. ISSN 0139-4983 Albert, Csilla and Lóki, Katalin and Bíró, Melinda and Salamon, Szidónia and Sára, Péter and Csapóné Kiss, Zsuzsanna and Csapó, János (2007) A miccs aminosav-összetételének változása különböző idejű és hőmérsékletű hőkezelés hatására. MŰSZAKI SZEMLE (EMT) (39-40). pp. 5-7. ISSN 1454-0746 Lóki, Katalin and Albert, Csilla and Vargáné Visi, Éva and Bíró, Melinda and Salamon, Szidónia and Sára, Péter and Csapóné Kiss, Zsuzsanna and Csapó, János (2007) A szabad és fehérjében kötött triptofán-enantiomerek meghatározása különböző hidrolízismódszerek alkalmazásával. MŰSZAKI SZEMLE (EMT) (39-40). pp. 35-39. ISSN 1454-0746 Salamon, Rozália and Győri, Anikó and Győri, Zoltán and Lóki, Katalin and Sára, Péter and Salamon, Szidónia and Csapóné Kiss, Zsuzsanna and Csapó, János (2006) A konjugált linolsav antioxidáns hatásának vizsgálata egy modell kísérletben. MŰSZAKI SZEMLE (EMT) (39-40). pp. 52-55. ISSN 1454-0746 BookCsapó, János and Csapóné Kiss, Zsuzsanna and Albert, Csilla (2007) Élelmiszer-fehérjék minősítése. Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 978-973-7953-75-9 Csapó, János and Csapóné Kiss, Zsuzsanna (2004) Élelmiszerkémia. Scientia Kiadó, Kolozsvár. ISBN 973-7953-24-x |