Number of items: 4.
Article
Németh, K. and Zsédely, Eszter and Dóka, Ottó and Schmidt, János
(2014)
Scheinbar umsetzbarer Energiegehalt des Glyzerins in der Legehennenfütterung und sein Einfluss auf die legeleistung siwie auf die Qualität des Hühnreies.
Archiv für Geflügelkunde, 78.
ISSN 0003-9098
Kovács, Mihály and Dóka, Ottó and Kulcsár, Róbert
(2014)
Élelmiszer-színezékek színparamétereinek vizsgálata
étrendkiegészítõkben színméréssel és fotoakusztikus spektroszkópiával.
ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 56 (1).
pp. 43-52.
ISSN 1416-647X
Kovács, Mihály and Dóka, Ottó and Kulcsár, Róbert
(2014)
Élelmiszerek színparamétereinek vizsgálata étrendkiegészítőkben színméréssel és fotoakusztikus spektroszkópiával.
ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 56 (1).
pp. 43-52.
ISSN 1416-647X
Monograph
Dóka, Ottó and Ajtony, Zsolt and Herpai, Zoltán
(2007)
Élelmiszerek roncsolásmentes analitikai vizsgálata fototermikus módszerekkel = Non-destructive analysis of foods by photothermal methods.
Project Report.
OTKA.
This list was generated on Fri Mar 28 08:57:31 2025 CET.