Number of items: 10.
Article
Ferencz, Árpád and Vojnich, Viktor József
(2021)
Egy mezőgazdasági vállalkozás növénytermesztési tevékenységének gazdasági elemzése és a precíziós gazdálkodás bevezetésének értékelése.
ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 62 (Ksz 3).
pp. 112-140.
ISSN 1416-647X
Ferencz, Árpád and Kujáni, Katalin and Deák, Zsuzsanna
(2019)
Klímaváltozás gazdasági hatásai a Homokhátságon = Economic Effects of Climate Change on the Sand Ridge.
GRADUS, 6 (2).
pp. 64-69.
ISSN 2064-8014
Ferencz, Árpád and Kujáni, Katalin and Deák, Zsuzsanna
(2019)
A mezőgazdasági szövetkezetek vidékfejlesztésben betöltött szerepe = The Role of Agricultural Cooperatives in Rural Development.
GRADUS, 6 (2).
pp. 27-32.
ISSN 2064-8014
Ferencz, Árpád and Nagy, Dániel
(2017)
A karfioltermesztés eltartóképességének vizsgálata = Analysis of Cauliflower’s Sustaining Capability.
GRADUS, 4 (2).
pp. 216-221.
ISSN 2064-8014
Ferencz, Árpád
(2016)
A pénzhelyettesítő eszközök bevezetésének lehetőségei = The Possibilities Regarding the Introduction of Velocities of Money.
GRADUS, 3 (2).
pp. 261-266.
ISSN 2064-8014
Ferencz, Árpád
(2015)
A baktériumtrágyázás és a műtrágyázás gazdasági hatásainak elemzése a kukoricatermesztésben = Economic effects of the bacterium manuring
and using artificial fertilizer in the corn growing.
GRADUS, 2 (2).
pp. 252-256.
ISSN 2064-8014
Ferencz, Árpád
(2015)
Állami támogatással és támogatás nélküli kukoricatermesztés ökonómiai értékelése = Economic evaluation of maize production
with a state support and without a state support.
GRADUS, 2 (2).
pp. 247-251.
ISSN 2064-8014
Nótári, Márta and Ferencz, Árpád
(2014)
Marketingeszközök a különleges minőségű kertészeti termékek menedzselésére.
GRADUS, 1 (2).
pp. 115-120.
ISSN 2064-8014
Ferencz, Árpád and Nótári, Márta
(2014)
A tradicionális kertészeti termékek piaci helyzete.
GRADUS, 1 (2).
pp. 109-114.
ISSN 2064-8014
Ferencz, Árpád
(2014)
A vidék munkahelyteremtő képességének lehetőségei.
GRADUS, 1 (2).
pp. 133-139.
ISSN 2064-8014
This list was generated on Fri Mar 28 05:54:25 2025 CET.