Items where Author is "Friedrich, László Ferenc"
Group by: Item Type | No Grouping Jump to: Article Number of items: 27. ArticleBoros, Anikó and Friedrich, László Ferenc and Sallainé Bajkai, Andrea and Tóth, Adrienn (2024) Minőségi paraméterek változásának nyomonkövetése friss csirkemellfilé változó hőmérsékleten történő tárolása során. MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA, 146 (7). pp. 437-448. ISSN 0025-004X Enkhbold, Munkhnasan and Lőrincz, Attila and Elayan, Majd and Friedrich, László Ferenc and Solymosi, Attila and Wieszt, Balázs and Jáni, Kornél and Tóth, Adrienn (2023) Comparison of the effect of organic acid mixture on quality parameters of red deer meat and beef. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 19 (S1). pp. 27-33. ISSN 1786-335X Enkhbold, Munkhnasan and Lőrincz, Attila and Elayan, Majd and Friedrich, László Ferenc and Tóth, Adrienn (2023) Effects of high hydrostatic pressure on quality properties of wild red deer meat. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 64 (Ksz 1). pp. 181-187. ISSN 1416-647X Boros, Anikó and Friedrich, László Ferenc and Sallainé, Bajkai Andrea and Vargáné, Tóth Adrienn (2023) Importált és hazai baromfi termékek átvételi hőmérsékletének összehasonlítása az e-kiskereskedelmi szektorban. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 64 (Ksz 1). pp. 50-75. ISSN 1416-647X Mourad, Reem and Csehi, Barbara and Friedrich, László Ferenc and Nguyen, Duc Quang and Bujna, Erika (2023) Investigating the shelf-life of probiotics fermented egg white-based beverage using prebiotics. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 19 (S1). pp. 105-111. ISSN 1786-335X Barkó, Annamária and Csurka, Tamás and Visy, Anna and Tóth, Adrienn and Friedrich, László Ferenc (2022) Az előhűtési és érlelési módok hatása a marhahús minőségi jellemzőire. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 6-15. ISSN 1215-0665 Mihalkó, József and Szepesi-Bencsik, Dóra and Zsarnóczay, Gabriella and Friedrich, László Ferenc (2022) Comparison of raw materials for meat products. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 18 (1). pp. 15-31. ISSN 1786-335X Majzinger, Koppány and Hidas, Karina Ilona and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Friedrich, László Ferenc and Jónás, Gábor (2022) HHP-kezelés hatása mangalicahúsok és -szalonnák minőségi jellemzőire. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 34-40. ISSN 1215-0665 Hidas, Karina Ilona and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla and Tóth, Adrienn and Visy, Anna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Majzinger, Koppány and Friedrich, László Ferenc and Németh, Csaba (2022) Teljes tojáslé reológiai, kalorimetrikus és funkcionális tulajdonságainak változása a fagyasztás során. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 45-50. ISSN 1215-0665 Visy, Anna and Hidas, Karina Ilona and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Jónás, Gábor and Friedrich, László Ferenc (2022) Természetes nitrátforrás hatásának vizsgálata hagyományos pácolású termék esetében mesterséges adalékanyag csökkentése céljából. A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA, 1 (1-2). pp. 22-28. ISSN 1215-0665 Csurka, Tamás and Szücs, Fanni and Csehi, Barbara and Friedrich, László Ferenc and Pásztorné Huszár, Klára (2021) Analysis of several techno-functional and sensory attributes upon egg allergen ingredient substitution by blood plasma powder in sponge cake. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (S1). pp. 87-98. ISSN 1786-335X Visy, Anna and Hidas, Karina Ilona and Koósz, Zsuzsanna and Barkó, Annamária and Horváth-Mezőfi, Zsuzsanna and Nguyen, Lien and Friedrich, László Ferenc and Jónás, Gábor (2021) Az ultrahang és a nagy hidrosztatikus nyomású kezelés kombinált hatásának vizsgálata a hús pácolása során. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 62 (Ksz 3). pp. 88-110. ISSN 1416-647X Hidas, Karina Ilona and Németh, Csaba and Nguyen, Lien and Visy, Anna and Tóth, Adrienn and Friedrich, László Ferenc (2021) Effect of different salt concentration on the physical properties of frozen thawed egg yolk. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (S1). pp. 29-36. ISSN 1786-335X Visy, Anna and Hidas, Karina Ilona and Barkó, Annamária and Nguyen, Lien and Friedrich, László Ferenc and Jónás, Gábor (2021) Effect of wet-curing on physical properties and proteins of cured ham. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (S1). pp. 145-155. ISSN 1786-335X Enkhbold, Munkhnasan and Tóth, Adrienn and Elayan, Majd and Friedrich, László Ferenc and Surányi, József and Lőrincz, Attila (2021) Possibilities for game meat processing in Hungary. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 62 (Ksz 3). pp. 40-45. ISSN 1416-647X Csurka, Tamás and Szücs, Fanni and Csehi, Barbara and Friedrich, László Ferenc and Pásztorné Huszár, Klára (2021) Substitution of milk allergen ingredient by blood plasma powder in custard with different sweeteners. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 17 (S1). pp. 77-85. ISSN 1786-335X Elayan, Majd and Tóth, Adrienn and Enkhbold, Munkhnasan and Friedrich, László Ferenc and Németh, Csaba (2021) The effect of ascorbic acid on liquid egg. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 62 (Ksz 3). pp. 34-39. ISSN 1416-647X Hidas, Karina Ilona and Németh, Csaba and Visy, Anna and Tóth, Adrienn and Friedrich, László Ferenc and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla (2020) Comparison of different thawing methods effect on the calorimetric and rheological properties of frozen liquid egg yolk. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S2). pp. 37-44. ISSN 1786-335X0 Sao Dam, Mai and Nguyen, Lien and Zsom, Tamás and Hitka, Géza and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla and Friedrich, László Ferenc (2020) Effect of perforation packaging on quality of fresh-cut carrot during storage. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S1). pp. 11-18. ISSN 1786-335X Pintér, Richárd and Molnár, Evelin and Hussein, Khabat and Tóth, Adrienn and Friedrich, László Ferenc (2020) Effect of refrigerated storage on the technological characteristics of meat stick made of insect and pork Alternative burger meat. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S2). pp. 117-125. ISSN 1786-335X Tóth, Adrienn and Németh, Csaba and Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla and Barkó, Annamária and Hidas, Karina Ilona and Friedrich, László Ferenc (2020) Effects of combined HHP and heat treatment on viscosity attributes and microbiological condition of liquid egg yolk. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S1). pp. 67-74. ISSN 1786-335X Ayari, Emna and Németh, Csaba and Hidas, Karina Ilona and Tóth, Adrienn and Láng, Dávid and Friedrich, László Ferenc (2020) Heat treatment of liquid egg yolk. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S1). pp. 123-129. ISSN 1786-335X Hussein, Khabat and Molnár, Tímea and Pintér, Richárd and Tóth, Adrienn and Ayari, Emna and Friedrich, László Ferenc and Dalmadi, István (2020) In vitro antimicrobial activity of plant active components against Pseudomonas lundensis and Listeria monocytogenes. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S2). pp. 163-172. ISSN 1786-335X Csurka, Tamás and Pásztorné Huszár, Klára and Tóth, Adrienn and Pintér, Richárd and Friedrich, László Ferenc (2020) Investigation of the effect of trisodium-citrate on blood coagulation by viscometric approach. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S2). pp. 19-26. ISSN 1786-335X Visy, Anna and Hidas, Karina Ilona and Surányi, József and Jónás, Gábor and Friedrich, László Ferenc (2020) Monitoring of salt content during the dry salting of ham. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (S2). pp. 45-54. ISSN 1786-335X Mai, Sao Dam and Xuan, Thi To and Quoc, Tan Pham Le and Nguyen, Lien and Friedrich, László Ferenc and Hitka, Géza and Zsom, Tamás (2020) Postharvest quality of hydroponic strawberry coated with chitosan-calcium gluconate. PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, 16 (s2). pp. 141-151. ISSN 1786-335X Németh, Csaba and Dalmadi, István and Jónás, Gábor and Friedrich, László Ferenc and Surányi, József and Suhajda, Ágnes and Balla, Csaba (2012) Analysis of parameters affecting the shelf life of liquid whole egg. ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS, 54 (2). pp. 53-66. ISSN 1416-647X |