Items where Author is "Hóvári, Judit"
Group by: Item Type | No Grouping Number of items: 3. ArticleDemény, Ferenc and Sudár, Gergő and Trenovszki, Magdolna and Kucska, Balázs and Hóvári, Judit and Szabó, Gergely and Molnár, Tamás and Hegyi, Árpád and Urbányi, Béla and Müller, Tamás (2011) Különböző takarmányok hatása a széles kárász (Carassius carassius L.) termelési mutatóira laboratóriumi körülmények között. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 60 (1). pp. 29-45. ISSN 0230-1814 Lugasi, Andrea and Gergely, Anna and Hóvári, Judit and Barna, Éva and Kertészné Lebovics, Vera and Kontraszti, Mariann and Hermán, Istvánné and Gundel, János (2006) A mangalica húsminősége és táplálkozási jelentősége. ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 55 (3). pp. 263-276. ISSN 0230-1814 MonographLugasi, Andrea and Barna, Éva and Blázovics, Anna and Hóvári, Judit and Kontraszti, Mariann and Stefanovitsné dr. Bányai, Éva (2007) Élelmiszeralkotó egészségvédő növényi hatóanyagok - fitonutriensek - kémiai-biokémiai tulajdongágainak vizsgálata = Chemical and biochemical examination of plant food components - phytonutrients - having health promoting properties. Project Report. OTKA. |